SYNC

PLATFORM
WINDOWS, MAC, LINUX, ANDROID, iOS
BONYOLULTSÁG
KÖZEPES
VERZIÓ
1.1.6

A Sync segítségével úgy tárolhatod jelszóval védve, titkosítva a dokumentumaidat a felhőben, hogy maga a szolgáltató sem férhet hozzá a tartalmukhoz. A fájlok már a gépeden titkosítva lesznek, és csak a jelszót megadva oldódik fel a titkosítás. Ingyenesen 5 GB tárhelyet kapsz.

ÍGY TELEPÍTSD

1. A https://www.sync.com/pricing oldalon a “Free signup”-ra kattintva először egy fiókot hozhatsz létre. Ehhez add meg az e-mail címed és válassz egy jelszót. A jelszót biztos helyen tárold, ha elvész, nem tudsz újat készíteni, a jelszóemlékeztető kérdés segíthet csak. Ez arra szolgál, hogy rajtad kívül senki ne férjen hozzá a dokumentumaidhoz titkosítatlan, olvasható formában. Jelszóemlékeztetőt a “Password Hint” sorban adhatsz meg.

2. A következő képernyőn az “Install Sync on your computer or laptop” lehetőséget, majd a “Download”-ot válaszd.

3. Nyisd meg a letöltött fájlt a telepítés elkezdéséhez.

4. Mivel a Sync honlapon már létrehoztál egy fiókot, a telepítésnél a “Use an existing Sync account on this computer” lehetőséget válaszd.

5. Online fiókodat a sync.com oldalon bejelentkezve vagy a tálcán a Sync ikonra és a “Go to Sync.com Web Panel” opcióra klikkelve éred el.
6. A “Files” opciónál azokat a fájlokat találod, amelyeket a Sync mappába mentettél: ezek a gépeden és a felhőben is mentve vannak, és minden olyan eszközre letöltődnek, ahova telepítetted a Syncet. A “Vault” fül alatt az online felületen tölthetsz fel fájlokat, ezek csak a felhőben lesznek tárolva, nem lesznek lementve.

UTOLJÁRA MÓDOSÍTVA: 2016.01.16.